Helgen!

Har gått i barnen tecken...På lördag var det Gimo torgfest med massa livemusik och diverse annat så som hoppborg, brandbil, ponnyridning osv..H uppskattade mest musiken och E uppskattade både musiken och brandbilen! Och inte att förglömma ballongerna..till och med hunden tyckte det var mkt intressant!!









På söndag var det dags för E´s första egna aktivitet " Gymnastik " Vilket var stooort han gick stolt omkring och deklarerade på morgonen att han skulle gå på sin alldeles egna riktiga gymnastik och vilken hit det var!! Även om tålamodet inte riktigt finns och man inser att det går fortare om man tränger sig före alla, för då får man göra allt snabbare och mer;)...När det var slut så ville han genast gå på nästa riktiga gymnastik och inte åka hem!! Så han fick en ny chans i går...Så för tillfället har han två gymnastikgrupper en på söndagar i Alunda och en på måndagar i Östhammar! Så nu måste vi bestämma vilken som blir bäst..







Självklart hann vi även med lite stall...fixade boxarna för nu har vi stallat in för detta år om det nu inte blir en värmebölja!!


En mkt nöjd hilda!!



En mindre nöjd Abbe som hamnat i arresten efter att ha jagat älgar!!



Och sist men inte minst en överlycklig E som springer och kollar Bengts alla maskiner som far fram och tillbaka!!

Lillo jobbar på!!

Lill är som sagt under igångsättning..och det går framåt!! Han tycker det är riktigt roligt att jobba igen efter nästan ett år som konvalecent ( ngt som han borde vara van vid )...

Jag har lagt upp det med mkt jobb från marken, så i princip så tömkör/longerar jag ena dagen, skrittar uppsuttet den andra! Så här körs varannandags principen...Sen en liten vila på fredagen!! Men han är så nöjd så..


Inte dom bästa bilderna...men det är inte lätt i ösregn!!



Sen hittade jag en sötnos när jag bläddrade igenom mobilen..




Hittade en gammal skiva!!



Och på den fanns det massor med kort som är minst 5 år gamla och jag som trodde att alla mer eller mindre försvunnit!!



En mkt ung Fie..



Hildan  i sin allra första rullstol..som jag helt glömt bort att vi haft..



Lillo..



Fie och Lillo i GImo





Fie visar att hon minnsan kan ...



Även Lillo kan mkt bra under KG´s överseende och yster på ryggen!!



Lika oskyldig som vanligt..



Hildans första ridtur på gamla hjärtat Fire Queen..



Lillos i Örebro!!



Sockersöt!!

Finns massa mer bilder ..men dom spar jag tills en annan dag!!





Slö söndag!

Eller kanske inte..Idag bär det av till Uppsala för en promenad!! Upplands ridsportförb, har en manifestation som heter GÅ för Ridsport http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww3.ridsport.se%2FDistriktssajter%2FUppland%2FDistriktet%2FUpplandskRidsport2010%2F&h=d3b13..

Solen skiner så det kan nog bli trevligt, framför allt väldigt bra träning för Abbe!

Fast innan det så ska soffar flyttas, kartonger ska bäras....fullspäckad dag!!

Jaha ja!!

Om man skulle ta sig i kragen och bli lite bättre på det här med bloggandet...

Händer inte så värst mycket mer än att vi har vardag som vanligt!! Lill går i hagen och skrotar men är under igångsättning sakta men säkert. Han ska få hösten på sig att visa om han kommer hålla eller inte..

Sommaren har bjudit på massa värme, men nu märker man att det börjar gå mot lite kallare väder, rätt så skönt faktiskt, nu kanske man faktiskt orkar göra ngt!!



E har i princip bott i poolen hela sommaren!



och Lill han har gått och mått bra i hagen och lagt på sig 100 kg till ser det i alla fall ut som!!

Själv har jag världens bästa syster som har lånat ut sitt suveräna löpband till mig och det används flitigt ( ialla fall just nu)....




RSS 2.0