Rundsmörjning!!

I dag har Fie varit iväg och fått sig en rundsmörjning i form av ljusakupunktur....http://www.ac-ljusakupunktur.dinstudio.se/!! Vi har varit i väg med fuxen och det har gjort stor skillnad på hans muskelspänningar... Jag måste säga att jag föredrar det här framför massage, vilket jag provat på fuxen ett flertalgånger men aldrig har det gett sånt resultat som nu .....så nu hoppas jag att det ska göra det samma för fröken!!


Väntar på att det ska köra igång!!

Närmsta 2 dagarna blir rätt så lugna med skritt turer och lite jogging i skogen...sen ska det laddas för Wiegerträning på måndag...Vilket jag missar då jag kommer tillbringa nästa vecka på sjukhuset med trollet;)) eller förresten (;;


Dressyrhästen!!

I dag har Fie debuterat på dressyrbanan...och det med bravur!! 66 % och en 8:e plats i första klassen..Sen var det tänkt att vi skulle köra hem Fie och hämta Fuxen till nästa klass...men hon såg fräsch och pigg ut så vi körde på Fie även i lagklassen!! Även där gick det över förväntan med 63% och precis utanför placering...Jag tycker att det var mycket bra med tanke på att varje klass hade över 30 starter!! Och hon lyckades även få en 8 på gångarterna...det säger en hel del om vilken topp häst hon är!!

Så nu kan ni säga Hej Då till hopphästen Fie och säga Hej dressyrhäst;) Fast hon ska få hoppa lite också...Bjuder på en liten bildbomb från dagen....


Groomen håller tungan rätt i mun;)






Första klassen avklarad!!






Nu är jag klar för dagen och mycket stolt över mig själv...om två veckor är det dags igen......

Dåligt med inlägg!!

Och här kommer ett kort.....

Fie har anpassat sig väl...vi har tagit det lite lugnt men börjar trappa upp så smått!! Sen har inte vädret varit det allra bästa, senaste dagarna har det regnat och regnat och allt är blött och lerigt!!



Fie har även tagit över rollen som den nye matriarken i stallet....ingen har rätt o göra någonting som hon inte bestämt är ok...hmm jo Lill har lite övertag i alla fall när det är mat inräknat!!!

Det har blivit mycket utritter också sista veckan då ridbanan har varit på tok för blöt och nästan blivit tung....Men i dag ska den sladdas!!



Man får se rätt så mycket när man sitter där uppe i sadeln...Häxcirklar t ex;)

I morrn är det dags för tävling igen och vilken av dom fyrbenta som ska få åka är inte klart ännu...då Fuxen är lite varm i ett ben så det kan mycket väl bli Fie som får debutera på dressyrbanan....Men det återstår o se!!

Veckan som kommer är fullspäckad med träningar och eventuellt en hopptävling men mer om det senare!!! Nu ska jag ge mig ut i solen som förhoppningsvis är kvar resten av dagen!!

RSS 2.0