Roadtrip och andra roliga saker!!

I tordags så drog vi i väg på roadtrip..Jag, Elliot och Elina!! Vi började våran färd från Gimo vid 10 tiden och med oss hade vi Pricken som skulle transporteras till Nybygget...
Efter det så fortsatte våran färd....Mot Helsingborg och Moster E och Morbror H..Det var en lång resa men E var förväntansfull! När vi äntligen kom fram vid 21 tiden så satt E och red vårat roadtrip objekt på banan, mycket trevlig syn!!
Den stora anledningen till den här resan var att göra Upplänning av Fie igen;) Vilket ska bli så spännande och kul samt ett ypperliggt kompliment till Fuxen!!

Vi spenderade natten hos syster innan vi fortsatte våran färd uppåt igen!! Även denna gång gjorde vi ett stopp på Nybygget över natten så både Fie och vi skulle få lite vila från vägarna..Jag skulle gissa att det var ett uppskattat drag både från häst och människor..


Nästa dag tog vi en tidig avfärd för nu hade vittring på Gimo..Strax innan 8 lastade vi och for vidare....Med några få stopp så var vi framme vid slutdestination Risinge strax vid 12 tiden...Nu skulle det bli skönt o gå ut i hage tyckte Fie....
Och så fick det bli...Så nu kamperar hon med sin gamla farbor Lill som helt glömt bort hur less han kan bli på fröken...Just nu tror han att han är en stor farlig Hingst som skrämmer bort alla andra hästar...



Fie som är van vid skåneslätten utan mygg, flugor och andra otrevliga flyfän..vill gärna vara inpackad så mycket som möjligt!!


Så här går dom nu och Lill viker inte många dec i från sin nya flickvän..vilket han nog kommer ångra om en dag eller två!!

I dag tog jag premiärturen och det kändes väldigt bra...det är lite skillnad kan man säga;) Och i morgon kör vi eldprovet ( lika bra o köra på ) då blir det Wieger träning på Ängeby!! Ska bli ku o höra vad han har o säga om fröken....Så jag lär väll göra ytterliggare ett inlägg i morgon!!

Men summa sumarum..Fie verkar nöjd och glad, förhoppningsvis känner hon igen sig lite grann..det är ju inte första gången hon är i Gimo!!



Sen hjälper det ju till när man har världens bästa stalldräng E...


Kommentarer
Postat av: E

Ja den sämjan mellan de forna ärkefienderna lär inte bli långvarig...

2011-08-28 @ 20:28:29
Postat av: yvonne

Vad roligt att du är igång med bloggen igen! Hoppas det blir som du säger, att du håller i. Så kul med bilder och uppdateringar om livet!

2011-08-28 @ 22:10:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0